Pakettina vai pitkästä tavarasta?

Oletko lähdössä talokaupoille? Oman talon hankkiminen on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista, jonka edessä kannattaa puntaroida tarkkaan budjetin lisäksi omia toiveita talon suhteen sekä omaa jaksamista ja osaamista.

Haluatko osallistua itse rakentamiseen vai säästätkö mieluummin aikasi muulle? Rakennutatko pitkästä tavarasta vai ostatko talopaketin?

Jos arvostat vaivattomuutta ja jätät mieluummin rakentamisen ammattilaisen vastuulle kokonaan tai lähestulkoon kokonaan, talopaketti on valintasi.

Talopakettirakennuttajana olet suomalaisista enemmistön puolella. Uusista omakotitaloista Suomessa noin 70 prosenttia on talopaketteja eri valmiusasteilla. Talopaketin etu pitkästä tavarasta rakennettavaan taloon nähden on sen vaivattomuus. Moni arvostaa nykyään sitä, että talon rakentamiseen ei tarvitse käyttää omaa aikaa ja työpanosta.

Jos sormet kuitenkin syyhyävät tekemisen pariin, on talopaketeissa paljon vaihtoehtoja myös heille, jotka nauttivat itse rakentamisesta.

Mahdollista on valita vaikkapa talopaketti, jossa koko sisäpuoli sisäseinistä alkaen on itse rakennettavaa tai jossa talo on muuten valmis mutta pinnat jäävät asukkaan vastuulle.

Esimerkiksi meiltä Samitalolta voit valita talon elementtipakettina, runkovalmiina tai vesikattovalmiina riippuen siitä, miten paljon haluat tehdä itse.

 

Oman talon hankkiminen on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista, jonka edessä kannattaa puntaroida tarkkaan budjetin lisäksi omia toiveita talon suhteen sekä omaa jaksamista ja osaamista.

 

Toisinaan talopaketteja kritisoidaan yksilöllisyyden puutteesta. Nykyään talopakettitoimittajilla on kuitenkin tarjolla erittäin yksilöllisiä vaihtoehtoja, ja talopaketin voi saada räätälöityä alusta loppuun omien toiveiden mukaiseksi.

Vain täysin muuttovalmiina myytävien talopakettien kohdalla kannattaa muistaa, että ne ovat hyvin mallistosidonnaisia ja yksinkertaisia ja näin ne eivät pääsääntöisesti voi olla yksilöllisiä.

Meillä Samitalolla uusi tuleva kotisi on aina toiveidesi mukaan muokattavissa, valitsitpa valmiin talomallimme tai toitpa mukanasi omat tai arkkitehdin tekemät suunnitelmat.

Rakennusprojektissa herää aina paljon kysymyksiä, ja meillä niihin vastataan mielellään. Katso lähimmän paikallismyyjäsi yhteystiedot (http://www.samitalo.fi/yritys-ja-yhteystiedot/) ja ota yhteyttä!